LOGO_ZWART

Mediterraans label

Label ontwerp in opdracht van Floramedia

Een label met een warm en zomers vakantie gevoel, dat moest het worden! Dit mooie label komt aan een grote olijfboom te hangen. Er moest een sfeerfoto op de voorkant van het label komen waarbij je meteen het vakantie gevoel krijgt. Door de schaduw aan de binnenkant van het label krijg je meteen een zonnig gevoel. De typografie is modern en speels. Het patroon van sierelementen zorgt voor een echt mediterraans gevoel. Aan de binnenkant van het label staat uitgebreide verzorgingsinformatie en een stukje geschiedenis over de palmboom. 

Later worden er meer planten toegevoegd aan het assortiment, zoals bijvoorbeeld een palmboom.

Voor deze klant zijn twee voorstellen gemaakt, het andere voorstel staat ook op de portfolio pagina.