LOGO_ZWART

WIE IS NIGEL?

Nigel is na jaren als loodgieter gewerkt te hebben gestart als zelfstandige. Hij kent alle fijne kneepjes van het vak, houdt van een beetje humor en heeft een vriendelijke uitstraling. Hij wil zich onderscheiden door zijn goede prijzen en de kwaliteit die hij aflevert. Ook heeft hij als één van de weinige loodgieters in zijn omgeving geïnvesteerd in een persoonlijke branding, hierdoor valt hij nu extra op.

DE HUISSTIJL

In het logo moest Nigel zijn persoonlijkheid terug komen en hij vond het belangrijk dat er wat loodgieters elementen in zaten. Ik heb de welbekende loodgieters buizen daarom gebruikt in dit logo, maar wel op mijn eigen manier in combinatie met een ontstopper. Ook heb ik alles wat ronder geïllustreerd voor een vriendelijke uitstraling. Toen Nigel opzoek ging naar een bus kwam hij er eentje tegen die aan al zijn eisen voldeed, op één ding na, de kleur. Hij was namelijk geel. Geel is lekker opvallend en onderscheidend, ik zei dat hij dit juist goed moest gaan gebruiken in zijn huisstijl, dus dat hebben we gedaan!