LOGO_ZWART

BRANDING THE PROTEST!

Mijn protest gaat over het prijsverschil tussen gezond eten en ongezond eten. Als je in de schoolkantine een broodje gezond wil halen kost dit €3,10 terwijl een frikandel broodje €1,80 kost. En dat vind ik dus echt belachelijk…  Dit protest vind plaats op school, op 10 februari gaat iedereen in zijn protest trui naar school. In je protest box zitten stickers en ansichtkaarten. De stickers mag je door de hele school plakken, en met de kaarten spammen we de postvakjes van de leraren. Zo komt de boodschap wel over denk ik.

HET PROTEST

Aangezien de studenten dit protest moeten uitvoeren is de branding op hun gericht. De teksten zijn natuurlijk met een knipoog bedoeld. De kleuren zijn lekker vrolijk en opvallend. 

Nu hoor ik je denken, is dit dan nog wel een protest, is het niet wat lief allemaal. Ja dat klopt! Ik ben er namelijk van overtuigd dat je een probleem niet oplost door agressief naar elkaar te schreeuwen op straat. Ook op deze manier kan je een boodschap overbrengen. Groenten en fruit moet aantrekkelijk zijn, ook qua prijs!