WIE IS NIK'S?

Nik’s is de plek waar je ongedwongen kan genieten van home made goeds. Shabby chique is de sfeer die Nik’s uitstraalt, mooi vintage gecombineerd met de hedendaagse gemakken. Het is de plek om te ontspannen, genieten en werken. Een goede kop koffie, lunchgerechten en een persoonlijke service is waar je bij Nik’s op kan rekenen. Naast de lunch kan je genieten van een fris lokaal biertje of een goed glas wijn met door Nik’s samengestelde borrel bites.

DE HUISSTIJL

In de huisstijl heb ik dit masker verwerkt door middel van lijn tekeningen. Een lijn is immers perfect. Dit perfecte wordt doorbroken door een ruwe veeg, zo perfect is het namelijk helemaal niet. Het kleuren palet bestaat uit nude tinten, die in dit geval staan voor saai en eentonig. Want dat is wat je dan krijgt toch? Een saaie eentonige wereld waarin alles perfect lijkt, maar het niet is. Je logo en visitekaartje is wat je uitstraalt naar de buitenwereld, deze heb ik dus perfect gemaakt, met goud en zonder het ruwe randje uit de rest van de uitingen.