LOGO_ZWART

Nik's

Nik’s is de plek waar je ongedwongen kan genieten van home made goods. Shabby chique is de sfeer die Nik’s uitstraalt, mooi vintage gecombineerd met de hedendaagse gemakken. Het is de plek om te ontspannen, genieten en werken. Een goede kop koffie, lunchgerechten en een persoonlijke service is waar je bij Nik’s op kan rekenen. Naast de lunch kan je genieten van een fris lokaal biertje of een goed glas wijn met door Nik’s samengestelde borrel bites.

 

Het logo van Nik’s heeft ronde vormen, dit straalt vriendelijkheid en warmte uit. De krullen in de letters verwijzen naar de vintage stijl waar Nikki zo gek op is. De opening tussen de N en de I staat voor toegankelijkheid, erg belangrijk voor een restaurant! Alle regels betreft de huisstijl staan vast gelegd in de Nik’s brand guide. Hierdoor kunnen ze zelf met hun huisstijl aan de slag. Ook de website is in de stijl van Nik’s gemaakt en zorgt voor een goede ervaring van toekomstige gasten. Je kan makkelijk een reservering maken of het menu bekijken.